Kunnallisjärjestö

Lempäälässä me keskustalaiset toimimme  yhteisen kunnallisjärjestön kautta erityisesti kunnallisissa asioissa ja vaalityössä. Vaikka kunnallisjärjestön jäseniä ja päätöksentekijöitä ovat virallisesti paikallisyhdistykset edustajiensa kautta, Lempäälässä jokaisella Keskustan jäsenellä on äänioikeus erillisellä päätöksellä myös kunnallisjärjestön kokouksissa. Kunnallisjärjestöä johtaa ja toiminnasta vastaa vuosittain valittava johtokunta ja sen puheenjohtajisto sekä sihteeri. Valtuutetuilla ja paikallisyhdistysten puheenjohtajilla on läsnäolo-oikeus johtokunnan kokouksissa.

Kunnallisjärjestössä linjaamme Lempäälän Keskustan kunnallispoliittiset tavoitteet ja periaatteet. Se asettaa kunnallisvaalien ehdokkaat ja valitsee kunnallisvaalien tuloksen mukaiset luottamushenkilöt. Vaalikauden aikana kunnallisjärjestö pyrkii edistämään yhteisiä tavoitteitamme yhteistyössä Keskustan valtuustoryhmän kanssa.

Kunnallisjärjestön vastuulla on myös yhteydenpito mm. piiriin sekä puolueeseen. Kannamme vastuuta mm. paikallisten tarpeiden viemisestä eteenpäin kansanedustajille ja puolueen johdolle sekä Keskustan tavoitteista ja toiminnasta tiedottamisesta Lempäälässä.

Tämä sivusto on osa kunnallisjärjestön yhteistä toimintaa ja tuotetaan aktiivisten johtokuntalaisten sekä oman nettiryhmän työnä. Nettiryhmäämme kuuluvat Riitta Halme, Annele Matintupa ja Tuukka Liuha.

Sinäkin olet tervetullut mukaan toimintaamme!

Comments are closed.