Johtokunta 2018 aloitti innolla!

Lempäälän Keskustan johtokunta järjestäytyi ja keskusteli vilkkaasti alkaneen vuoden toiminnasta Liikuntakeskus Parkissa sunnuntaina 19. helmikuuta.

Lempäälän Keskusta on valmis ottamaan vastaan kaksien vaalien vuoden tuomat haasteet. Tahtäämme hyvillä omilla ehdokkailla syksyn maakunta- ja seurakuntavaaleihin. Olemme mukana tapahtumissa ja tilaisuuksissa, joita Lempäälässä järjestetään ja kannustamme jäseniämme toimimaan ja kouluttautumaan myös laajemmin. Kesäkuussa 2018 osallistumme vahvalla porukalla Sotkamon puoluekokoukseen, jossa päätetään uudesta periaateohjelmasta Keskustalle.

Haluamme olla mukana ihmisten arjessa ja vaikuttaa turvallisen ja elinvoimaisen kotiseudun kehittämiseen niin Lempäälän kunnallisen päätöksenteom ohella myös maakunnassa. Viemme Lempääläistä näkökulmaa myös valtakunnalliseen päätöksetekoon ja kutsumme vaikuttajia käymään Lempäälässä.

Seurakunnassa pyrimme vahvistamaan pitkäjänteistä työtä seurakunnan elinvoiman ja perustehtävän mukaisen toiminnan vahvistamiseksi tekevää valtuustoryhmäämme. Lempäälän Seurakunnalla on myös merkittävä sosiaalinen palvelutehtävä lähimmäisten auttajana diakoniatyönsä kautta.

Syyskokouksen päätöksen mukaisesti vuonna 2018 johtokuntaan kuuluvat::
Tuukka Liuha pj.
Annele Matintupa vpj.
Riitta Halme siht.
Muut jäsenet: Hannu Kopola, Riitta Mäkinen, Maikki Hämäläinen-Ylikahri, Mikko Kärki, Hanna-Leena Fröjdman, Martti Kinnari, Juha Riekki ja Juha Tikkanen.

Comments are closed.

  • Seuraa ja tykkää!

    Facebook
    Facebook