Pirkanmaan piiri

Pirkanmaan Keskustan puheejohtaja 2017 Tuukka Liuha sekä varapuheenjohtajat Mirva Kittila ja Aino-Riikka Simula

Pirkanmaan Keskustan juuri valittu puheenjohtajisto vuodelle 2017: Tuukka Liuha sekä varapuheenjohtajat Mirva Kittilä ja Aino-Riikka Simula Vesilahden piirikokouksessa.

Maakuntamme alueella Keskustan paikallisyhdistykset ja kunnallisjärjestöt ovat Pirkanmaan piirijärjestön jäseniä. Niiden edustajat valitsevat vuosittain piirikokouksessa johdon ja muut piirin luottamushenkilöt. Vuodeksi 2017 Keskustan Pirkanmaan piirin puheenjohtajaksi on valittu Tuukka Liuha Lempäälästä. Aikaisemmin Lempäälästä Piirin puheenjohtajina ovat toimineet Hannu Kopola ja Markku Vuorensola.

Pirkanmaan Keskustan piiritoimisto sijaitsee Tampereella osoitteessa Näsilinnankatu 23 A1. Piirin toiminnasta ja toimistosta vastaa piirihallituksen alaisuudessa päätoiminen toiminnanjohtaja Jaana Viilo. Piiritoimistolta hoidetaan koko maakunnan osalta mm. jäsenrekisteriä ja jäsenlaskutusta.

Piiristä valitaan edustaja Keskustan puoluehallitukseen ja kahdeksan edustajaa puoluevaltuustoon, joka on korkein päättävä elin puoluekokoustenvälillä ja päättää mm. hallitukseen menosta ja puolueen taloudesta.

Piiri valitsee kuntavaalien tulosten perusteella saataville paikoille keskustalaiset luottamushenkilöt maakunnallisiin luottamustehtäviin, mm. maakuntahallitukseen, Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallitukseen ja Tampereen seutukuntayhtymään. Piiri valitsee ja asettaa ehdolle Pirkanmaan keskustalaiset kansanedustajaehdokkaat sekä ehdokkaat tuleviin maakuntavaaleihin.

Lisätietoa Pirkanmaan piiristä ja toiminnasta, luottamushenkilöistä sekä politiikasta Pirkanmaalla löydät osoitteesta www.pirkanmaankeskusta.fi.

Pirkanmaan piirihallitus 2016 koolla toimistolla pj. Riitta Koskisen johdolla.

Pirkanmaan piirihallitus 2016 koolla piiritoimistossa pj. Riitta Koskisen (vas.) johdolla. Esittäytymässsä puoluevaltuuston puheenjohtajaehdokas Antti Kivelä Kuopiosta.

Comments are closed.

  • Seuraa ja tykkää!

    Facebook
    Facebook